Certificiranje

Certificiranje za eko marjetico

Naš institut kot edini v Sloveniji certificira podjetja, ki so ustrezno pripravila gradivo za certificiranje za eko marjetico (uradno: znak EU za okolje), saj imamo dva sodelavca z mednarodno veljavnim certifikatom o usposobljenosti za certificiranje.

Ne glede na velikost podjetja zaračunamo stroške certificiranja v višini 500 EUR neto + potne stroške od Maribora do podjetja, ki se želi certificirati. Kadar certificiramo za istega ponudnika več objektov na isti lokaciji, nudimo za vsak naslednji objekt 20 odstotkov popusta.

Cena vključuje pregled UREJENEGA pisnega materiala (dokazno gradivo mora biti priloženo sproti za vsako točko – pošljemo lahko vzorec, kako naj izgleda urejeno gradivo), poslanega v e-obliki vsaj teden dni pred sporazumno določenim datumom certificiranja. Podjetje, ki se želi certificirati, predloži v oceno tudi izpolnjen obrazec »Certification forms« (ni preveden v slovenščino), ki je dosegljiv na spletni strani Evropske komisije.

Strošek certificiranja sodi med upravičene stroške na razpisu MGRT za sofinanciranje pridobitve okoljskega znaka (hiperpovezava do besedila razpisa).

Reference – certificirali smo podjetja:

Terme Dobrna, Hotel Savica, Bled; Hotel Jožef, Idrija